Rakytníkový sirup

 
Efekt lupa
 
119 Kč    
Kategorie  Sirupy 
 

K čemu se sirup hodí?

Rakytníkový sirup má svou nezaměnitelnou chuť a vůni. V kuchyni rakytníkový sirup můžeme používat na různé dezerty, krémy, palačinky a kaše. Poslouží také jako součást osvěžujících nápojů.

Při výrobě míchaných nápojů je slaďte raději sirupem, než cukrem – ten se špatně rozpouští a nápoje kalí. Nápoje jsou při použití sirupu jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.

A co dál?

Ručně a šetrně vyráběný sirup z plodů rakytníku je český produkt, který neobsahuje chemické konzervanty, aromata, laktózu, lepek, ořechy ani GMO. Sirup neobsahuje alkohol.

Jak sirup skladovat?

Doba trvanlivosti sirupu je 12 měsíců. Po otevření skladujte do teploty 25°C mimo přímé sluneční paprsky a spotřebujte do 4 týdnů. Před otevřením sirup protřepejte.

Etiketa

Sirup z rakytníku – určeno k ředění vodou.

Obsah 500 ml.

Složení: řepný cukr max. 65 % , voda, rakytník min. 12 %, kyselina: kyselina citronová. Skladujte mimo přímé slunce do 25°C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 30 dnů. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před použitím protřepejte!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.