Jitrocelový sirup

 
Efekt lupa
 
119 Kč    
Kategorie  Sirupy 
 

K čemu se sirup hodí?

Jitrocelový sirup v sobě skrývá tajemství účinků, které mají příznivý dopad na lidské zdraví. Svou antracitovou barvou a svěží chutí je charakteristicky odlišný od jiných bylinkových sirupů. Je vhodný jako ochucovadlo do čaje a dalších nápojů.

Při výrobě míchaných nápojů je slaďte raději sirupem, než cukrem – ten se špatně rozpouští a nápoje kalí. Nápoje jsou při použití sirupu jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.

A co dál?

Ručně a šetrně vyráběný sirup z jitrocele je český produkt, který neobsahuje chemické konzervanty, aromata, laktózu, lepek, ořechy ani GMO. Sirup neobsahuje alkohol.

Jak sirup skladovat?

Doba trvanlivosti sirupu je 12 měsíců. Po otevření skladujte do teploty 25°C mimo přímé sluneční paprsky a spotřebujte do 4 týdnů. Před otevřením sirup protřepejte.

Etiketa

Sirup z jitrocele – určeno k ředění vodou.

Obsah 500 ml.

Složení: řepný cukr max. 65 %, voda, výluh z jitrocele, kyselina: kyselina citronová. Skladujte mimo přímé slunce do 25°C a po otevření v chladničce. Po otevření spotřebujte do 30 dnů. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před použitím protřepejte!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.