Jahodová zavařenina s vanilkou

 
Efekt lupa
 

Jahodová zavařenina je tradiční pochoutkou nejen pro malé mlsouny. V kombinaci s vanilkovým luskem se prolíná tradice s exotikou.

74 Kč    
Značka Hradecké delikatesy
Kategorie  Chutney, Pesta, Džemy 
 

Co je to a co s tím?

Svojí krásně svěží červenou barvou nás vábí ochutnat. Kdo miluje jahody, sbíhají se mu sliny už jen při pohledu na skleničku, ve které je tato pochoutka dočasně „uvězněna“. Naše smysly se rozjedou na plné obrátky. A pak už nám nic nebrání si užít tento chuťový zážitek naplno. Jahodová zavařenina s jemným nádechem vanilky je nám průvodcem, třeba při snídani na čerstvé pečivo. Dále na palačinky, lívance, nejen k snídani. Můžeme z ní připravit výborný jahodový krém, tvaroh nebo přimíchat do jogurtu s ovesnými vločkami. Dále můžeme promazávat různé piškoty, korpusy, sušenky. Je základní surovinou pro milovníky koktejlů jak mléčných, sójových, tak je z ní možné namíchat skvělou limonádu. Kdo má rád sýry typu Chévre? Jahodová zavařenina zvýrazní jejich jemnou chuť.

Chévre se označují sýry z kozího mléka čistého nebo smíchaného s mlékem kravským.

A co ještě?

Ručně a šetrně vyráběná jahodová zavařenina s vanilkou v Čechách je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.

 

Kam to dát?

Skladujte při teplotě do 25 °C mimo přímé slunce, po otevření skladujte při teplotě do 8 °C a spotřebujte do 14 dní.

 

Etiketa

Jahody s vanilkou – zpracované ovoce – zavařenina, výrobek k přímé konzumaci.

Hmotnost 190 g.

Složení: jahody min.63%, řepný cukr max. 36%, citrusový pektin, kyselina: kyselina citronová, dužnina vanilkového lusku min 0,1%. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.